Zo lijken je ogen groter

 

 

Ook wel eens in de ochtend naar de spiegel kijkt de mooie Bambi-ogen willen zien? Big eyeszoals Katy Perry: yes please, maar hoe?
Wij gaan jullie een paar handige tips geven om dit voor elkaar te krijgen met een paar hele simpele dingen.

1. Doseer je mascara

Bij een paar laagjes mascara zou je denken dat het al een stuk beter is maar dat is niet altijd zo! Te veel of hele klonterige mascara lijken je ogen kleiner en kunnen door de zwaarte de oogleden ook gaan “hangen” waardoor je er heel moe uitziet.
Gebruik één á maximaal twee laagjes mascara en verdeel je wimpers goed. Zorg dat er geen klontjes zijn of haartjes aan elkaar blijven plakken.

2. Krullen die wimpers!

Helaas heeft niet iedereen hele lange en gekrulde wimpers dus moeten we ze een beetje helpen. Gebruik je wimperkrultang om ze te krullen.
Je kunt je wimpers zo laten of met een dun laagje mascara aanbrengen. Zo lijken ze wel twee keer zo groot!

3. Dikke wenkbrauwen

Ook al is het de trend onder modellen om met zo groot mogelijke en harige wenkbrauwen rond te lopen is dit niet voor iedere vrouw veel goeds. Ook de minimale dunne streepjes wat als wenkbrauw moet doorgaan is dan ook totaal geen optie. Wat je het beste kan doen is alleen de onderkant van je wenkbrauw te epileren in een ronde of strakke vorm. Zo valt het niet op dat je wenkbrauw wat rommeliger is aan de bovenkant. En na het epileren eventjes een beetje bijtekenen. Hello clean, clear face!

4. Het witte oogpotlood

Het grote geheim van grote ogen! Het wit oogpotlood of een andere lichte kleur kan echt niet ontbreken. Breng dit op je wenkbrauwbot aan en vervaag het met je vinger of een kwastje.
Als je de binnenkant van je ooghoek er mee kleurt en ze iets uitvaagt dan lijken je ogen stukke groter!
En als finishing touch: trek ook een lijntje op het ‘natte’ randje aan de onderkant van je oog. Zo creëer je in een handomdraai een uitgeslapen gezicht.

5. Lijntje erboven en eronder

Een lijntje onder de “natte” randje aanbrengt (niet op de “natte” rand dan lijken ze juist een stuk kleiner!) een zwart randje langs de bovenste wimperrand met een kleine wing laten je ogen spreken. Zorg alleen wel dat je een waterproof variant gebruikt van een oogpotlood of eyeliner zodat je geen panda-taferelen krijgt.

Hebben jullie nog tips?

xxxsylencyn

Advertenties

One thought on “Zo lijken je ogen groter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s