Beauty school met Louise Roe

Ik ben dol op de serie Plain Jane die te zien is op MTV. In dit programma worden onzekere meisjes die dolverliefd zijn onder handen genomen door Louise Roe. Zij neemt de meiden mee naar het buitenland waar ze met hen gaat winkelen, ze een make-over geeft en hun hun grootste angsten laat overwinnen door ze bijvoorbeeld uit een vliegtuig te laten springen of met haaien te laten zwemmen.

louise roe

In de serie ziet Louise er altijd heel mooi opgemaakt uit, en haar eigen visagiste maakt ook de meisjes op die er allemaal prachtig uitzien. Maar nu kunnen niet alleen Louise en haar plain Jane’s er zo mooi uit zien maar wij ook. Louise en haar visagiste Rachel Wood hebben samen een serie filmpjes opgenomen voor Look tv genaamd Beauty school. Deze filmpjes staan allemaal op Youtube.

Mijn favoriete filmpjes zijn:

Audrey Hepburn eyes

Sexy and smooth face

How to concealer

Colour your cheeks and blush

De filmpjes zijn kort en duidelijk waardoor je al snel zelf aan de slag wilt en het uit wilt proberen. Ik vind deze filmpjes dan ook zeker een aanrader. Vooral het filmpje waarin de Audrey Hepburn ogen worden gemaakt vind ik erg leuk, en deze ga ik dan ook zeker een keer proberen na te maken.

Wat is jouw favoriete Beauty School filmpje?

xxxsylvana

Advertenties

2 thoughts on “Beauty school met Louise Roe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s